Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Aktieris Dainis Grūbe kļuvis par kluba "Piens" līdzīpašnieku

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Par naktskluba "Piens" līdzīpašniekiem kļūs Āgenskalna hotdogu ēstuves "Kadagi" dibinātāji - "Dailes" teātra aktieris Dainis Grūbe, Ģirts Dombrovskis un Kārlis Mugins, pastāstīja Grūbe.

Pēc viņa teiktā, "Kadagi" dibinātājiem bijusi vēlme atvērt vēl vienu hotdogu ēstuvi Rīgas centrā. Taču bijis grūti atrast piemērotas telpas. "Pēc sarunām ar "Piena" īpašnieku nonācām pie varianta, ka "Pienam" jāapvienojas ar "Kadagi"," sacīja aktieris un uzņēmējs.

Abām pusēm esot vēlme restartēt "Pienu" jaunā formātā. "Piena" nosaukums saglabāsies esošais, bet klubam būs plašāks piedāvājums, iespējamas nelielas vizuālas pārmaiņas un arī izvērstākas reklāmas kampaņas. "Piedāvāsim bagātīgāku programmu esošajiem "Piena" apmeklētājiem un jaunajiem klientiem," sacīja Grūbe, piebilstot, ka, piemēram, būs dzīvās mūzikas vakari un svētdienās apmeklētājus priecēs vēlās brokastis.

Jaunās "Piena" un "Kadagi" "kopdzīves" sauklis jeb lozungs būšot "Weekend Every Day". "Piedāvājam apmeklētājiem brīvdienu brīdi katru dienu. Nāc, kurā brīdī vēlies, dosim tev brīvdienu no ikdienas un rutīnas," sacīja Grūbe. Izmaiņas piedzīvošot arī "Piena" ēdienkarte, kas tiks papildināta ar hotdogiem. Katrai dienai varētu būt arī individuāli izveidota ēdienkarte.

Investīciju apmēru, kas paredzēts "Piena" restartam, Grūbe pagaidām nevarēja atklāt.

Vienlaikus viņš uzsvēra, ka turpinās pastāvēt arī "Kadagi" hotdogu ēstuve Āgenskalnā, kas pēc ziemas pārtraukuma durvis vēršot aprīlī.

Kā liecina informācija "Piena" kontā sociālajā tīklā "Facebook", nākamnedēļ - 29.janvārī, 31.janvārī un 1.februārī - paredzēti vairāki pasākumi ar nosaukumu ""Kadagi" un "Piens" precas!" ar pazīstamu mūziķu un dīdžeju dalību.