Rīgas mērs jaunā mācību gada sākumā sveic skolēnus, vecākus un pedagogus

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) jaunā mācību gada sākumā sveic skolēnus, vecākus un pedagogus.

"Apsveicu Jūs, jauno mācību gadu uzsākot! Novēlu strādāt radoši un mērķtiecīgi, krāt zināšanas, kas būs nepieciešamas gan Jūsu nākotnei, gan arī mūsu pilsētai un valstij," raksta Rīgas mērs.

Ušakovs novēl arī būt sabiedriski aktīviem, sportot, līdzdarboties mūzikas un mākslas kolektīvos, aizrauties ar tehnisko jaunradi, strādāt zinātniski pētnieciskos darbus - vārdu sakot, izmanot iespējas, kādas jauniešiem sniedz mūsu pilsēta.

"Novēlu pedagogiem daudz spēka un entuziasma! Rīgas dome ļoti augsti vērtē Jūsu darbu un arī turpmāk izglītības jomu uzskatīs par savu galveno prioritāti. Novēlu vecākiem, lai Jūsu bērnu skolas gaitas sniedz Jums gandarījumu un prieku! Lai mums visiem sekmīgs un darbīgs jaunais mācību gads!" teikts apsveikumā, ko domes priekšsēdētājs ir nosūtījis visiem Rīgas skolu kolektīviem.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais