Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Piedalies! Rīgas iedzīvotājus aicina pārrunāt 40.autobusa maršruta slēgšanu

© Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Saistībā ar iedzīvotāju sūdzībām par 40.autobusa maršruta slēgšanu, otrdien, 14.janvārī, plkst. 12.30, Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs aicinājis uz tikšanos Rīgas iedzīvotāju iniciatīvas grupas "40.autobuss" pārstāvjus, lai klātienē pārrunātu šo jautājumu.

Tikšanās laikā iniciatīvas grupu "40.autobuss" pārstāvēs Ilona Beierbaha un Ilze Auliciema, kā arī aktīvisti Ilma Rugāja un Arnis Rugājs. Tāpat uz tikšanos aicināti arī Rīgas domes Satiksmes departamenta un SIA "Rīgas satiksme" pārstāvji.

Interesentus, kas vēlas piedalīties sarunās, šīs dienas laikā aicinām pieteikties pa e-pastu: juris.radzevics@riga.lv

Tikšanās notiks Rātsnamā, 428.telpā. Pēc tikšanās - ap plkst. 13.30 - tās dalībnieki atbildēs uz žurnālistu jautājumiem.

Jau ziņots, ka no šā gada 2. janvāra 40. autobusa maršrutu "Jugla - Ziepniekkalns" aizstāj jauns 4. trolejbusa maršruts. Lēmums par 40. autobusa maršruta "Jugla - Ziepniekkalns" aizstāšanu ar jaunu 4. trolejbusa maršrutu pieņemts, jo tādējādi pilsētas centra daļā tiks samazināts gaisa piesārņojums, ko rada autobusi, un izmaiņas ļaus optimizēt dažādus uzņēmuma resursus.