Par "Rīgas satiksmes" valdes priekšsēdētāju kļuvusi Džineta Innusa

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Šodien, 2. janvārī "Rīgas satiksmes" padome tikās ar uzņēmuma jauno valdi Džinetu Innusu, Elīnu Epalti-Drulli, Ingu Krūkli, Emīlu Jakriu un Jāni Golubevu. Padomes sēdē par "Rīgas satiksmes" valdes priekšsēdētāju iecelta Džineta Innusa, informē uzņēmuma pārstāvji.

Atgādinām, ka 2019. gada 30. decembrī ""Rīgas satiksmes" padome iecēla jaunu uzņēmuma valdi. Valdes locekļu atlases komisijas svarīgākie kritēriji, veicot konkursu un izdarot izvēli jaunajai uzņēmuma valdei, bija nodrošināt uzņēmuma darbības nepārtrauktību, kvalitātes vadību un risku vadību.

Veicot valdes locekļu atlasi un intervējot potenciālos kandidātus, komisija vērtēja valdes profesionālās spējas kopumā, balstoties uz profesionalitātes, pieredzes un kompetences kritērijiem," saka "Rīgas satiksmes" padomes priekšsēdētājs Rolands Klincis.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka uzņēmuma padome konkursā izvēlēto jauno valdi apstiprināja 30.decembrī. Turpmāk valdē darbosies līdzšinējais Ceļu satiksmes drošības direkcijas valdes loceklis Jānis Golubevs, bijusī "Olainfarm" valdes locekle un "SEB bankas" Baltijas kontu un maksājumu operāciju vadītāja Inga Krūkle, līdzšinējie "Rīgas satiksmes" pagaidu valdes locekļi Emīls Jakrins un Elīna Epalte-Drulle, kā arī Innusa, kura līdz šim bijusi Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietniece.

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Svarīgākais