Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

No šodienas Rīgā nodrošinās centralizētu svētku eglīšu izvešanu

© Aigars Eglīte/F64

Vides pakalpojumu uzņēmums SIA "Clean R" no šodienas Rīgā nodrošinās svētku eglīšu izvešanu pēc Ziemassvētku un Jaunā gada sagaidīšanas svinībām, informē uzņēmuma pārstāvis Kaspars Līcītis.

Eglīšu izvešanas pakalpojums ir pieejams visiem "Clean R" klientiem Rīgā, savukārt tie iedzīvotāji, kuri nav uzņēmuma klienti, par eglīšu izvešanas nosacījumiem var interesēties individuāli, zvanot uz klientu centru pa tālruni 67111001 vai rakstot uz e-pastu "kc@cleanr.lv".

Eglītes izvešana maksā trīs eiro par kociņu, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Kociņu savākšana jāpiesaka savam atkritumu apsaimniekotājam un to izvešana notiks pirmdienās, pēc klientu pieteikumiem izveidojot atsevišķu "Eglīšu maršrutu".

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" apsaimniekoto namu iedzīvotājiem eglītes tiks izvestas bez maksas līdz 2020.gada 29.februārim.

"Clean R" aicina iedzīvotājus eglītes novietot savas dzīvojamās mājas sadzīves atkritumu laukumos pie sadzīves atkritumu konteineriem. Atkritumu konteinerā eglīti izmest ir aizliegts, kā arī svarīgi ir pirms izmešanas noņemt visus svētku rotājumus. Pēc savākšanas visas eglītes tiks nodotas videi draudzīgai pārstrādei.

Ņemot vērā, ka Rīgas iedzīvotāji Ziemassvētku eglītes mājokļos vēlas redzēt pēc iespējas ilgāk un vēl janvāra beigās un februārī iedzīvotāji tās nes uz atkritumu laukumiem, "Clean R" nodrošinās eglīšu savākšanas akciju līdz 29 februārim, informēja Līcītis.