Zināmi "Rīgas satiksmes" jaunās valdes pieci pretendenti

© F64 Photo Agency

“Rīgas satiksmes” valdes atlases komisija pabeigusi kandidātu izvērtēšanu jaunajai, pastāvīgajai uzņēmuma valdei. Uz piecām valdes locekļu vietām tiek virzīti arī esošie pagaidu valdes locekļi – Emīls Jakrins un Elīna Epalte-Drulle, vēsta portāls skaties.lv.

Jaunās valdes potenciālajā sastāvā iekļauta arī Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietniece Džineta Innusa, CSDD valdes loceklis Jānis Golubevs un bijusī “Olainfarm” valdes locekle un “SEB bankas” Baltijas kontu un maksājumu operāciju vadītāja Inga Krūkle.

Kā liecina TV3 Ziņu rīcībā esošā neoficiālā informācija, šos piecus kandidātus kā labākos - no 15 pēdējā kārtā tikušajiem darbinieku atlases kompānija piedāvātajiem kandidātiem - izraudzījusies atlases komisija.

Kandidātu atlases dokumenti līdz pirmdienai tiks iesniegti ”Rīgas satiksmes” padomei, kuras uzdevums būs apstiprināt jauno valdi.

Kā jau iepriekš ziņots, ”Rīgas satiksmes” valdes nominācijas komisija darbojās šādā sastāvā: trīs ”Rīgas satiksmes” padomes locekļi, trīs Rīgas domes pārstāvji un sociālais partneris.

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Svarīgākais