Burovs ticies ar ASV vēstnieku

© Romāns Kokšarovs/F64

Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs (GKR) vakar ticies ar jauno ASV vēstnieku Latvijā Džonu Lesliju Kārvailu.

Kā aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, tikšanās laikā puses dalījušās "savā personiskā darba pieredzē" un pārrunājušas pašvaldības un valsts sadarbību dažādu jautājumu risināšanā.

Vēstnieks norādījis, ka seko līdzi aktuāliem notikumiem gan valstī, gan Latvijas galvaspilsētā, un uzsvēris, ka vēstniecība un tās darbinieki ir pilsētas iedzīvotāji, kuriem arī rūp pilsētas problēmas un saimniecisko jautājumu risinājumi, tāpēc aicinājis atsevišķu projektu īstenošanā arī savstarpēji sadarboties.

Rīga šobrīd sadarbojas ar ASV pilsētu Sandjego Kalifornijā. Pateicoties šai sadarbībai, tiek īstenoti dažādi kultūras projekti, kā arī Sandjego pilsētas jaunie arhitekti padziļināti iepazīstas ar Rīgas jūgendstilu.

Latvijā

Pasaules mēroga ielu mākslinieks no Francijas – Aéro pabeidzis savu sienas gleznojumu “Mana dzīve ir mana valsts” (My country is life) Liepājā, Krišjāņa Valdemāra ielā 56. Tas ir jau astotais darbs, ko Liepājai dāvina pludmales kafejnīca “Red Sun Buffet”, informē Mareks Alberts.

Svarīgākais