Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Viļņā un Tallinā sarūk benzīna cena; uzzini situāciju Rīgā

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Pagājušajā darba nedēļā Viļņā un Tallinā samazinājās 95.markas benzīna cena, savukārt Rīgā tā arī šonedēļ nav mainījusies.

Dārgākais benzīns, par spīti cenas kritumam, arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā nu jau piekto nedēļu pēc kārtas degvielas cenas nav piedzīvojušas svārstības, un arī šo piektdien "Circle K" uzpildes stacijās litrs 95.markas benzīna maksāja 1,274 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,214 eiro.

Viļņā 95.markas benzīna cena šajā nedēļā samazinājās par 0,7% - līdz 1,161 eiro par litru, taču dīzeļdegvielas cena bija stabila un arī šo nedēļu noslēdza pie 1,095 eiro par litru atzīmes.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās benzīna cena saruka par 0,2% un šīs darba nedēļas beigās bija 1,327 eiro par litru. Vienlaikus dīzeļdegvielas cena kritās par 1,6% - līdz 1,307 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ bija stabila visās trīs Baltijas valstu galvaspilsētās, un arī šo nedēļu Tallinā noslēdza pie 0,629, Rīgā - 0,545, bet Viļņā - 0,549 eiro par litru atzīmes.