Burovs kopā ar bērniem izraudzīsies Rīgas galvenās egles

© Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency

Šodien plkst.12 Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs (GKR) kopā ar SIA "Rīgas meži" pārstāvjiem, Pārdaugavas Mūzikas un mākslas skolas kori "Sono" un Rīgas pamatskolas "Rīdze" skolēniem dosies uz "Rīgas mežu" Tīreļu mežniecību, lai izraudzītos Ziemassvētku egles.

Tradicionāli pasākuma laikā tiks izvēlētas trīs Ziemassvētku egles. Viena no tām tiks novietota Doma laukumā, otra - 11.novembra krastmalā pie Akmens tilta, bet trešā - Rātslaukumā.

Šāds Ziemassvētku egļu izraudzīšanās pasākums Rīgai piederošajos mežos tradicionāli norisinās katru gadu, un uz to vienmēr tiek pieaicināti viesi. Šogad - XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku priekšvakarā - Rīgas lielās Ziemassvētku egles tiks meklētas kopā ar topošajiem svētku dalībniekiem. Pasākumā piedalīsies arī pamatskolas "Rīdze" 6.klase, kuras skolniece Marta Reke šogad bija līdzautore mēra valsts svētku apsveikumam.

Pasākumā aicināti piedalīties arī mediji, kuriem izbraukšana no Rīgas domes uz pasākuma vietu tiks nodrošināta plkst.11.30.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais