Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Noderīgi! Kuros restorānos Rīgā var paēst zem 4 eiro

© Ekrānšāviņš no video

Interneta vietnē "Restorāni Rīgā" izveidota karte, kurā ikviens var atrast sev piemērotāko maltītes ieturēšanas vietu.

Lai palīdzētu saspringtajā dienas ritmā atrast, kur ātri un lēti papusdienot Rīgas centrā, ir izveidota karte ar restorāniem, kur iespējams paēst pusdienas, nepārsniedzot 4 EUR budžetu, atklāts vietnē.

Kartē ir apkopotas vietas un iekrāsotas tās divās krāsās - dzeltenās un oranžās.

"Tās ir vietas, kur salīdzinoši lēti var paēst pusdienas. Lai mēs neaprobežotos tikai ar pāris apšaubāmām vietām Rīgas centrā, cenas limits ir noteikts 4 EUR. Tās ir vietas, kur par 4 EUR varēs pusdienās dabūt divus ēdienus no klasiskā pusdienu komplekta, kas ir pamatēdiens, salāti vai zupa ar desertu vai dzērienu. Pa lielam tā, lai var labi paēst, bet ne obligāti pārēsties, kas pusdienojot nav ieteicams.

Budžeta pusdienu sarakstā ir iekļauti visi “Daily” pusdienu restorāni, skolu ēdnīcas, kas pieejamas arī tiem, kuri nav skolēni vai studenti , kā arī dažādi bistro par saprātīgām cenām.

Šobrīd neesam ielikuši klasiskās fast food vietas, piemēram, kebabnīcas, ķēžu burgernīcas un līdzi ņemamā ēdiena vietas. Jāatzīst, ka lielākajā daļā šo vietu papusdienot nemaz nav tik lēti, jo reti kurš komplekts maksā mazāk kā 4 EUR," vēstīts mājaslapā.