Trolejbusu satiksme Rīgas centrā atjaunota un ugunsgrēks lokalizēts

Šodien plkst.18.07 lokalizēts ugunsgrēks, kas ap plkst.17.30 bija izcēlies četrstāvu dzīvojamās mājas bēniņos Rīgas centrā, Tallinas ielā 28, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inga Vetere.

Ugunsgrēkā izdeguši desmit kvadrātmetri augšējā stāva gaiteņa un bijis liels piedūmojums. Evakuēta kāda mājas ceturtā stāva iedzīvotāja. Dzēšanas darbos piedalījušās četras VUGD autocisternas un viens pacēlājs. Nav ziņu, ka ugunsnelaimē būtu cietušie vai bojāgājušie, norādīja Vetere.

Kā ziņots, ugunsgrēka dēļ Rīgas centrā šovakar uz laiku bija ievērojami traucēta trolejbusu satiksme, taču tagad strāvas piegāde ir atjaunota un trolejbusi kursē, kā ierasts.

Latvijā

“Treknā Latvija” nonākusi pasaules uzmanības lokā: mūsu valstī aptuveni 60% pieaugušo un 20% bērnu esot liekais svars, savukārt 25% iedzīvotāju ir piemeklējusi aptaukošanās – par to liecinot Pasaules veselības organizācijas dati. Tāpēc – tuklajiem jāoperē kuņģis, lai vairs nevarētu piedzīt kuņģi pēc sirds patikas.

Svarīgākais