Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Piedalies! Mežaparkā notiks lielākais rudens sezonas skrējiens Latvijā

© Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency

Sestdien, 21. septembrī, kultūras un atpūtas parkā Mežaparks jau devīto reizi norisināsies rudens lielākais skrējiens Latvijā - We Run Riga. Tā būs pozitīvām emocijām piepildīta brīvdiena, kur izklaidēties un vakarā arī kārtīgi izkustēties kādā no trīs sacensību distancēm.

Izklaidējošā dienas un kustīgā vakara daļa

Lai gan skrējienu starti paredzēti vakarā - plkst. 18:30 Bērnu skrējieni, plkst. 20:00 5x1 kilometru garais stefešu skrējiens komandām, plkst. 21:09 - 10 kilometru starts, bet plkst. 22:09 - 5 kilometru jauniešu skrējiena starts - uz Mežaparku vērts doties jau agrāk.

Līdz ar EXPO atvēršanu, darbu sāks arī STREET FOOD festivāls, kur varēs ļauties garšas baudījumam, savukārt, uzrādot skrējiena kreklu vai dalībnieka numuru, par īpašu cenu - 3 eiro -, varēs apmeklēt Rīgas Zooloģisko dārzu. Savukārt enerģisku atmosfēru pasākumam piešķirs radio Pieci.lv ētera personība Karmena Stepanova un atraktīvais Lauris Zalāns, kuri visa vakara gaitā uzmundrinās, informēs par aktuālo un ikvienu sagaidīs finišā. Sestdienas vakars solās būt arī muzikāli bagātīgs - uz skatuves kāps tādi Latvijā iecienīti mākslinieki kā Patrisha, Aminata un grupa Triānas Parks.

Sacensību centrā aizraujošu brīvdienu piedzīvos ikviens. Jaunāko pasākuma apmeklētāju priekam darbosies radošās darbnīcas, prāta spēļu punkts un piepūšamās atrakcijas. Pieaugušie varēs iesaistīties dažādās pasākuma atbalstītāju aktivitātēs.

Savukārt trasē dalībniekus sagaida pieci muzikāli un spoži pārsteigumi, kas sniegs vēl nepieredzētas izjūtas. Pasākuma kulminācija paredzēta pulksten 23:00, kad pēc aktīvi aizvadītas dienas un gandarījuma pilniem kilometriem Mežaparka alejās tiks apbalvoti piecu, 10 kilometru distances trīs labāko finiša laiku īpašnieki kopvērtējumā un trīs veiksmīgākās stafešu skrējiena komandas. Noslēgumā sekos izloze.

Dalībnieku numuru izsniegšana EXPO

Pasākuma dalībnieki, kuri jau iepriekš reģistrējušies skrējienam, aicināti uz tradicionālo EXPO 19. un 20. septembrī tirdzniecības parkā Alfa, 2. stāvā pie Nike veikala. Šeit būs iespējams saņemt starta dokumentus un We Run Riga oficiālos kreklus. Ikviens varēs iepazīties ar trases shēmām, kā arī uzzināt visus interesējušos jautājumus par pasākuma dienu. Savukārt tie, kuri pēdējā brīdī izlēmuši aizvadīt rudens aizraujošākos kilometrus kādā no We Run Riga distancēm, varēs veikt reģistrāciju sacensībām. Tāpat kopā ar reģistrāciju iespējams papildus iegādāties laika kontroles iespēju un piemiņas medaļu, ko iespējams saņemt skrējiena finišā.

Pasākuma dienā EXPO turpināsies sacensību centrā Mežaparkā pie Zooloģiskā dārza no pulksten 15:00 un noslēgsies 30 minūtes pirms katras konkrētās distances starta.

Dalībnieku ērtībai, labsajūtai un priekam

Pasākuma laikā sacensību centrā no pulksten 18:00 līdz 23:30 darbosies mantu glabātuve, ģērbtuve un medaļu gravēšanas punkts. Tāpat būs iespējams saņemt medicīnisko palīdzību gan sacensību centrā, gan skrējiena trasē. Dalībnieku labsajūtai un atsvaidzinājumam piecu un 10 kilometru trasēs būs divi dzirdināšanas punkti. Ikviens, kurš kopā ar dalību būs iegādājies medaļu, kopā ar starta dokumentiem saņems arī īpašu aproci, kas finišā kalpos kā apliecinājums unikālā dizaina piemiņas medaļas saņemšanai. Pēc pasākuma noslēguma skrējiena rezultāti būs aplūkojami tiešsaistē, sacensību oficiālajā mājas lapā www.werunriga.lv, kā arī tiks izsūtīti SMS formātā uz dalībnieka reģistrācijas anketā norādīto tālruņa numuru.