Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Der zināt! Pagarināta pietiekšanās "Skolēna e kartei"

© Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

1., 5. un 10. klašu, kā arī to skolēnu, kuri maina mācību iestādi, vecākus aicina pieteikt “Skolēna e karti” elektroniski portālā www.eriga.lv līdz 5. septembrim ieskaitot, tādējādi izglītības iestādē “Skolēna e karti” varēs saņemt no 15. septembra.

Aizpildot pieteikumu 6. septembrī vai vēlāk, “Skolēnu e karti” vecāki varēs saņemt tikai kādā no sešiem ”Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem, līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu (pase vai eID karte). Lai “Skolēnu e karte” pildītu tās funkciju, tā jāiesniedz parakstīšanai attiecīgās skolas direktoram.

“Rīgas satiksme” atgādina, ka, aizpildot pieteikumu “Skolēna e kartes” izgatavošanai portālā www.eriga.lv, dati par skolēnu un skolu, kurā tas mācās, tiks atlasīti automātiski. Pieteikumam klāt jāpievieno tikai skolēna fotogrāfija. Balstoties uz saņemto pieteikumu, “Rīgas satiksme” izgatavotās “Skolēnu e kartes” nogādās attiecīgajās skolās līdz 15. septembrim, kur direktors tās parakstīs un izsniegs audzēkņiem.

“Skolēnu e karti” var saņemt skolēni, kuri mācās kādā no Rīgas pilsētas vispārējās izglītības iestādēm, kā arī tiem skolēniem, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Rīgā, bet mācās ārpus Rīgas reģistrētā vispārējās izglītības iestādē.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter” un “facebook”.