Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgas pašvaldības policija atkārtoti centīsies izsolīt nolietotās automašīnas

© Rīgas pašvaldības policija

Ņemot vērā, ka iepriekš rīkotajā izsolē, kurā tika tirgoti 17 transportlīdzekļi, visus neizdevās pārdot, Rīgas pašvaldības policija rīko jaunu izsoli, kurā tirgos atlikušos deviņus transportlīdzekļus.

Automašīnas savu laiku jau ir nokalpojušas un vairs nav policijas vajadzībām atbilstošas. Izsole tiks rīkota šā gada 30.augustā pulksten 10.00 Rīgas pašvaldības policijas telpās Rīgā, Lomonosova ielā 12a. Izsole būs ar augšupejošu soli.

Izsoles dalībnieki pieteikties izsolei var pa pastu vai iesniedzot pieteikumu personīgi Rīgā, Lomonosova ielā 12a, 39.kabinetā līdz 2019.gada 29.augustam plkst.10.00. Pieteikums tiks uzskatīts par iesniegtu laicīgi, ja pieteikums tiks saņemts līdz norādītājam datumam un laikam. Izsoles dalībnieks ir tiesīgs iesniegt pieteikumu arī ar parakstītu ar drošu elektronisko parakstu nosūtot to uz e-pasta adresi rpp@riga.lv līdz norādītājam laikam.

Pirms izsoles automašīnas var apskatīt RPP Ziemeļu pārvaldes pagalmā Viestura prospektā 17, Rīgā, iepriekš saskaņojot laiku, zvanot pa tālruni darba dienās 67037850 vai 22112261.

Automašīnu pircējs varēs paturēt automašīnas numura zīmi, taču speciālais aprīkojums kā bākugunis un rācijas transportlīdzekļiem nebūs.

Detalizētā informācija un sākuma cenas pieejamas te: https://rpp.riga.lv/izsole/pazinojums-par-9-transportlidzeklu-izsoli/