Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Atceries! Jau no rīta Rīgā jārēķinās ar vērienīgiem satiksmes ierobežojumiem

© Nora Krevneva/ F64 Photo Agency

Saistībā ar Rīgas svētku norisi, galvaspilsētā līdz 19.augustam vairākās ielās turpināsies būtiski satiksmes ierobežojumi, informēja Rīgas domē.

No šodienas plkst.9 līdz pirmdienas plkst.20 satiksme tiks slēgta uz AB dambja, kā arī no plkst.17 līdz svētdienas plkst.21 apstāties un stāvēt tiks liegts Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam un Rīgas Tehniskās universitātes autostāvvietai. No sestdienas plkst.7 līdz svētdienas plkst.22 tas būs aizliegts arī Lucavsalas publiskajā autostāvvietā.

Vēl no šodienas plkst.18.30 līdz 20.30 un 17.augustā no plkst.11 līdz 18 tiks aizliegts atrasties un tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Pilsētas kanāla posmā no Rīgas Brīvostas ēkas līdz Latvijas Nacionālajam teātrim.

Līdz 19.augusta plkst.12 tiks slēgta 11.novembra krastmala, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, kā arī 11.novembra krastmalai paralēlā iela, posmā no Jaunielas līdz Poļu gātei, un Bīskapa gātē. Kustība būs slēgta arī velorikšām, elektromobiļiem un zirgu pajūgiem.

Līdz pirmdienas plkst.12 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielā, posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, un Doma laukumā, posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

Tāpat līdz pirmdienas plkst.12 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana 11.novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, 11.novembra krastmalai paralēlajā ielā, posmā no Jaunielas līdz Poļu gātei, un Bīskapa gātē.

18.augustā no plkst.13 līdz 19 tiks aizliegts atrasties un tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Pilsētas kanālā, posmā no Bastejkalna līdz Latvijas Nacionālajai operai, un no 17.augusta plkst.21 līdz svētdienas plkst.1 tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā starp Akmens tiltu un Vanšu tiltu.

Pilsētā var tikt noteikti arī citi satiksmes ierobežojumi.

Rīgas dome arī aicina ņemt vērā, ka Rīgas svētku laikā no 16. līdz 18.augustam tiks aizliegta velorikšu, alus velosipēdu un zirgu pajūgu satiksme Vecrīgas teritorijā un 11.novembra krastmalā.