Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Kafejnīca Paviljons – Ziedoņdārzs – Rīgas centra apslēptais dārgums

© f64

Rīgas svētku laikā, 16. augustā, Ziedoņdārzā notiks Dināras Rudānes un grupas Mazais princis koncerti.

Šovasar viena no jaunākajām kultūrvietām Rīgā - kafejnīca visai ģimenei Paviljons - Ziedoņdārzs - Ziedoņdārza pašā sirdī (Čaka ielā 100) atzīmēs savu otro dzimšanas dienu. Divu gadu laikā kafejnīcā notikuši vairāk nekā 40 koncerti, rīkotas izstādes un semināri, kā arī vieta kļuvusi īpaši iemīļota ģimenēm ar bērniem un suņu īpašniekiem.

Par otrās dzimšanas dienas svinību atmosfēru parkā rūpēsies DJ Toms Grēviņš, vakaru vadīs LTV kultūras ziņu moderatore Kristīne Komarovska, bet svētku programmu ar koncertu 18.00 atklās TV šova «Izklausies redzēts» uzvarētāja Dināra Rudāne. Par dzimšanas dienas retrītu un svinībām īsteni jautrā noskaņojumā rūpēsies grupa Mazais princis. Pasākuma programmā būs skatāms arī laikmetīgās dejas priekšnesums, būs arī citi pārsteigumi.

Game4You piedāvās spēles un izklaides visai ģimenei - novusu, piepūšamās atrakcijas, jengu un citas aktuālas spēles bērniem un pieaugušajiem.

«Paviljons - Ziedoņdārzs ir kļuvis par Ziedoņdārza centru, es pat gribētu teikt, visas Čaka ielas galveno notikumu vietu, kurā tiekas vecāki, bērni, suņu saimnieki. Pilnīgi sajūtams ir tas, ka esam iemantojuši rajona iedzīvotāju mīlestību un uzticību, tāpēc mēs ik gadu apkopojam savus spēkus un rīkojam vērienīgu dzimšanas dienas ballīti, kas silda sirdi arī vēsajos rudens un ziemas vakaros. Lai arī šī vasara mūs nelutina laika apstākļu ziņā, mēs esam attīstījušies, nodrošinot iknedēļas piedāvājumu kādam īpašam ēdienam, piedāvājam sezonālu ēdienkarti, kas mainās ik pa pāris mēnešiem, mūsu kiosks ar mūsu firmas melno saldējumu, cukurvati, kafiju un gardumiem priecē tos, kas bauda nesteidzīgas pastaigas parkā. Mēs turpināsim augt un attīstīties un priecāsimies tikties ar visiem Rīgas svētku apmeklētājiem, Rīgas viesiem un mūsu pastāvīgajiem klientiem 16. augustā no 18.00. Jā, būs arī torte!» uz dzimšanas dienas svinībām aicina Katrīna Komarovska, Paviljons - Ziedoņdārzs vadītāja.

http://news.lv/Neatkariga_Rita_Avize_Latvijai/2019/08/14/kafejnica-paviljons-ziedondarzs-rigas-centra-apsleptais-dargums