Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Uzzini, kā turpmāk strādās Rīgas 24. pasta nodaļa!

© F64 Photo Agency

"Latvijas pasts" Rīgas 24.pasta nodaļai Brīvības ielā 428 no 15.jūnija līdz 22.jūlijam būs mainīts darba laiks, informēja kompānijas pārstāve Vineta Danielsone.

Attiecīga periodā Rīgas 24.pasta nodaļas darba laiks darbadienās tiks pagarināts par stundu, bet sestdienās pasta nodaļa nestrādās. Rīgas 24.pasta nodaļa šajā periodā darbadienās pakalpojumus klientiem sniegs no plkst.8 līdz 20.

Pasta nodaļas darba laiks īslaicīgi tiks mainīts, pamatojoties uz iedzīvotāju ieteikumiem un klientu pasta pakalpojumu izmantošanas paradumiem šajā nodaļā, kas liecina, ka darbdienās nodaļu apmeklē būtiski vairāk klientu nekā sestdienās.

Pamatojoties uz testa darbalaika rezultātiem, tiks pieņemts lēmums, vai Rīgas 24.pasta nodaļas darbalaiks šādā veidā jāmaina pastāvīgi.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 3800 darbinieku.