Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgā notiekošā velomaratona dēļ atkal jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem

© Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency

Rīt, 2.jūnijā, Rīgā notiks "Toyota" velomaratons, kura dēļ pilsētā jau šodien tiks noteikti vērienīgi satiksmes ierobežojumiem.

Rīgas masveidīgākā velobrauciena tradīcija ir aizsākusies 1983.gadā. Šīs sacensības ir iemantojušas lielu popularitāti rīdzinieku vidū, un dalībnieku skaits tuvojas 4000.

No šodienas plkst.18 līdz 2.jūnija plkst.20 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam, un 11.novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē - starp Bīskapa gāti un Poļu gāti.

Tāpat no plkst.17 līdz 2.jūnija plkst.20 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt 11.novembra krastmalās posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam, 11.novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē starp Bīskapa gāti un Poļu gāti un Citadeles ielas posmā no Torņa ielas līdz Pils laukumam.

Tostarp, no plkst.19 līdz 2.jūnija plkst.17 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt Balasta dambī, kā arī no plkst.17 līdz 2.jūnija plkst.17 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt Kuģu ielā (Daugavas pusē).

No plkst.18 līdz 2.jūnija plkst.20 nepieciešamības gadījumā organizēs transportlīdzekļu divvirzienu satiksmi Doma laukumā.

Tikmēr rīt, 2.jūnijā, no plkst.10.30 līdz plkst.17 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Ģenerāļa Radziņa krastmalā un Krasta ielā, virzienā un posmā no Akmens tilta līdz Dienvidu tiltam, uz Dienvidu tilta, virzienā uz Pārdaugavu no Krasta ielas uzbrauktuves līdz Bauskas ielai.

Tāpat ierobežojumi būs Bauskas ielā, no Dienvidu tilta apļa līdz Mūkusalas ielai, Mūkusalas ielā no Bauskas ielas līdz Akmens tiltam, Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas aplī zem Salu tilta, Akmens tilta tunelī, Kuģu ielā, Trijādības ielā, Raņķa dambī, Balasta dambī un uz Vanšu tilta.