Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Atceries! No šodienas līdz vasaras beigām ieviestas izmaiņas Rīgas sabiedriskā transporta kustībā

© Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency

No šodienas līdz 31.augustam būs izmaiņas atsevišķos Rīgas sabiedriskā transporta kustības sarakstos, informēja SIA "Rīgas satiksme".

Kā norāda uzņēmumā, līdz ar vasaras sezonas iestāšanos atsevišķos maršrutos samazinās pasažieru plūsma, kas ir saistīts ar skolēnu, studentu brīvlaiku un iedzīvotāju atvaļinājumu laiku. Līdz ar to tiks veiktas izmaiņas 1.tramvaju maršruta kustībā darba dienās, kā arī 3., 14., 17., 18., 22. un 25.maršruta trolejbusiem darba dienās.

Izmaiņas skars arī 12. un 15.trolejbusa maršrutus darba dienās un brīvdienās, kā arī 1., 9., 12., 23., 25., 26., 37., 40., 41.autobusa kustību darba dienās.

No 1.jūnija līdz pludmales, mazdārziņu un atpūtas sezonas beigām, saistībā ar pasažieru plūsmas palielināšanos, vairākos maršrutos tiks palielināts reisu skaits, lai nodrošinātu iedzīvotājiem ērtāku nokļūšanu līdz Rīgas pilsētā esošajām atpūtas vietām - Mangaļsalai, Vecāķiem, Daugavgrīvai un Vakarbuļļiem.

Izmaiņas skars autobusu, minibusu un ekspresbusu maršrutus, ar kurām detalizētāk var iepazīties "Rīgas satiksmes" mājaslapā.