Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

No rītdienas atjaunota 11.tramvaja kustība pār Brasas tiltu

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

"Rīgas satiksme" informē, ka no sestdienas, 25. maija tiks atjaunota 11.tramvaja kustība maršrutā "Ausekļa iela – Mežaparks". Tāpat no sestdienas, 25.maija atsāks kursēt Retro tramvajs, kas pasažierus pārvadā brīvdienās un svētku dienās. Lai nodrošinātu sabiedriskā transporta kustību pa tramvaja sliedēm, tiks mainīta 9.autobusa maršruta kustība.

Tomēr būvdarbi uz tilta vēl netiks atsākti, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Oļegs Burovs

Ņemot vērā, ka uz Brasas pārvada sabiedriskais transports var kursēt tikai pa tramvaja sliedēm, tiek mainīts 9.autobusa maršruts no centra. Tas līdz turpmākām izmaiņām nekursēs pa Kluso ielu un līdz Brasas pārvadam visu laiku brauks pa sliedēm. Pieturvieta "Klijānu iela" slēgta. Autobusi apstāsies tramvaja pieturvietās "Kazarmu iela" un "Brasas stacija".

Kā jau iepriekš ziņots, 17. maija vakarā tika slēgta 11.tramvaja kustība. Lai nodrošinātu pasažieru pārvadāšanu tika izveidots 11T.autobuss, kas kursēja maršrutā "Abrenes iela - Saules dārzs". Tāpat tika slēgta arī Retro tramvaja kustība.