Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

T/c "Domina Shopping" varēs nobalsot par Eiropas Parlamentu

© cvk.lv

Eiropas Parlamenta vēlēšanās, kas norisināsies jau šajā nedēļas nogalē, 25. maijā, vēlētāji ir laipni aicināti savu balsojumu veikt centrā "Domina Shopping" 90. vēlēšanu iecirknī, 2. stāvā, pretī izejai uz C1 autostāvvietu.

“Ņemot vērā pozitīvo pieredzi Saeimas vēlēšanās un iedzīvotāju lielo interesi balsot tieši "Domina Shopping" vēlēšanu iecirknī, esam priecīgi, ka pie mums varēs veikt balsojumu arī Eiropas Parlamenta vēlēšanās, tādā veidā apvienojot patīkamo ar lietderīgo,” saka "Domina Shopping" direktore Dina Bunce.

Atgādinām, ka ikviens vēlētājs ir reģistrēts konkrētā vēlēšanu iecirknī, kurā jābalso vēlēšanu dienā. Līdz ar to, ja vien laika posmā no šī gada 16. marta līdz 7. maijam vēlētājs nav reģistrējies balsošanai citā iecirknī, jābalso ir noteiktā vēlēšanu iecirknī. Savu vēlēšanu iecirkni iespējams noskaidrot Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes mājaslapā.

Dodoties balsot, vēlētājam jābūt vismaz 18 gadus vecam, kā arī būs nepieciešams uzrādīt derīgu personu apliecinošu dokumentu - pasi vai personas apliecību (eID).

Balsot iespējams šādos laikos:

• balsot iepriekš, kad iecirknis strādās dažas stundas dienā: 22. maijā no plkst. 17 līdz 20, 23. maijā no plkst. 9 līdz 12, 24. maijā no plkst. 10 līdz 16.

• balsot savā vēlēšanu iecirknī vēlēšanu dienā no plkst. 7.00 līdz 20.00.