Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Slēgts Deglava tilts, ierobežojumi Brīvības ielā! Kas jāzina par satiksmi Rīgā?

© Dāvis Ūlands/ F64 Photo Agency

Kā liecina atbildīgu institūciju sniegtā informācija, tad šonedēļ Rīgā jārēķinās ar kārtējiem satiksmes ierobežojumiem.

Saistībā ar sabiedriskā transporta pieturvietu remontdarbiem no 16. maija līdz 22. maijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Brīvības ielā pie sabiedriskā transporta pieturvietas „Cēsu iela” virzienā uz pilsētas centru.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt ceļa zīmju izvietošanu.

Savukārt, saistībā ar remontdarbiem no 16. maija līdz 21. maijam nakts laikā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme uz Deglava tilta.

Tāpat saistībā ar publisku pasākumu no 15. maija plkst. 18.00 līdz 16. maija plkst. 9.00 tiks aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt Stirnu ielas abās pusēs, posmā no Dzelzavas ielas līdz Kurmju ielai un 30 metru garā posmā Kurmju ielā pie Stirnu ielas.

Saistībā ar Latvijas pašvaldību savienības kongresa norisi 17. maijā no plkst. 7.00 līdz plkst. 20.00 tiks aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt Kaļķu ielas abās pusēs, posmā 11. novembra krastmalas līdz Rātslaukumam.

Saistībā ar "Muzeju nakts” pasākumiem no 18. maija plkst. 18.00 līdz 19. maija plkst. 1.30 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Elizabetes ielā, posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Skolas ielai.