Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Uzzini, kādas izmaiņas gaidāmas piecu Rīgas pasta nodaļu darba laikā!

© F64 Photo Agency

No 10.jūnija Rīgas 4., 11., 45., 46. un 83. pasta nodaļas darba dienās strādās par stundu ilgāk, bet sestdienās nestrādās, informēja AS "Latvijas pasts".

Izanalizējot klientu pasta pakalpojumu lietošanas paradumus Rīgas 4., 11., 45., 46. un 83. pasta nodaļā, secināts, ka lielākais pasta pakalpojumu pieprasījums vērojams darbdienu pēcpusdienās un vakara stundās, savukārt sestdienas no pasta pakalpojumu izmantošanas viedokļa minētajās piecās nodaļās ir nerentablas, jo nodaļas ir maz apmeklētas. Tādējādi pieņemts lēmums apkalpošanu nodaļās maksimāli paplašināt tieši darbdienās.

No 10.jūnija Rīgas 4.pasta nodaļa Satiksmes ielā 2, Rīgas 11.pasta nodaļa Marijas ielā 20, Rīgas 45.pasta nodaļa Alūksnes ielā 5, Rīgas 46.pasta nodaļa Kalnciema ielā 48 un Rīgas 83.pasta nodaļa Dzirciema ielā 1a katru darbdienu no pirmdienas līdz piektdienai pakalpojumus klientiem sniegs no plkst.8 līdz pat 20, tādējādi ik darbdienu nodrošinot to apmeklētāju apkalpošanu, kas strādā atbilstoši tradicionālajam darbalaikam.

Informācija par plānotajām Rīgas 4., 11., 45., 46. un 83.pasta nodaļu darbalaika izmaiņām jau tagad izvietota nodaļu apmeklētājiem redzamā vietā.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku.