Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Ņem vērā! 9.maija pasākumu dēļ Rīgā būs ierobežota satiksme

© F64

Saistībā ar tradicionālajiem 9.maija pasākumiem šodien vairākās vietās Rīgā tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme.

Līdz plkst.24 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt Raņķa dambja abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Aleksandra Grīna bulvārim, Slokas ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Aleksandra Grīna bulvārim, kā arī Bāriņu ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Eduarda Smiļģa ielai.

Šādi ierobežojumi noteikti arī Uzvaras bulvāra abās pusēs, posmā no Slokas ielas līdz Ojāra Vācieša ielai, Ojāra Vācieša ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Mazajai Nometņu ielai, Mazās Nometņu ielas abās pusēs, posmā no Ojāra Vācieša ielas līdz Liepājas ielai un Hermaņa ielas abās pusēs, posmā no Ojāra Vācieša ielas līdz Bāriņu ielai.

No plkst.16 līdz plkst.18 šodien gaidāms gājiens pa maršrutu Aleksandra Grīna bulvāris - Uzvaras parks - Bāriņu iela - Uzvaras parks. Nepieciešamības gadījumā policija regulēs, ierobežos vai slēgs gājēju kustību un transportlīdzekļu satiksmi minētajās ielās.

Tāpat, saistībā ar pasākumu Maskavas namā, no plkst.8 līdz plkst.20 tiks aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt Alfrēda Kalniņa ielas posmā no Marijas ielas līdz ēkai Alfrēda Kalniņa ielā 6.

9.maijs ir datums, kad bijušajā Padomju Savienībā atzīmēja Uzvaras dienu pār nacistisko Vāciju. Tradicionāli krievvalodīgo vidū šī diena tiek atzīmēta arī Latvijā.