Bērnu slimnīcā izveidota īpaša Klusuma telpa

© Pixabay

Bērnu slimnīcā tiks atklāta Klusuma telpa - ilgi gaidīta un lolota iecere, kas beidzot ir īstenojusies, lai vecākiem un personālam būtu pieejama vieta slimnīcā, kur pabūt klusumā, atgūt spēku, saņemt atbalstu neatkarīgi no reliģiskās piederības.

Klusuma telpa ir atpūtas, kontemplācijas un klusās lūgšanas vieta, kas vienlaikus pildīs arī tradicionālas slimnīcu kapelas funkciju. Tā ir paredzēta, lai pacientiem, pacientu vecākiem, viesiem un visiem darbiniekiem neatkarīgi no reliģiskās piederības un pārstāvētās konfesijas dotu iespēju atpūsties, pārdomāt, meditēt, lūgt vai vienkārši domāt.

Atklāšanas pasākumā piedalīsies atbalstītāju - SIA Mikrotik, Bērnu slimnīcas fonda un Bērnu slimnīcas pārstāvji, kā arī Klusuma telpas autori un slimnīcas speciālisti.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.