Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Uzzini, kādas izmaiņas 1. maijā gaidāmas Rīgas sabiedriskā transporta, autostāvvietu darbībā!

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

"Rīgas satiksme" informē, ka pirmssvētku un svētku dienā būs izmaiņas sabiedriskā transporta, autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbībā, informēja uzņēmumā.

Sabiedriskais transports

1. maijā autobusi, trolejbusi un tramvaji kursēs pēc brīvdienu grafika, savukārt minibusi un ekspresbusi kursēs pēc svētdienām un brīvdienām paredzētā saraksta.

Klientu apkalpošanas centri

Pirmssvētku dienā, 30. aprīlī, klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks būs no plkst. 8 līdz plkst. 17, pārējie klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts darba dienās - līdz plkst. 19.

Trešdien, 1. maijā, visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Jāatgādina, ka no 1. maija tiks slēgts "Rīgas satiksme” klientu apkalpošanas centrs Vienības gatvē 117A.

Juridiskās personas klientu apkalpošanas centrā Brīvības ielā 191 apkalpos otrdien, 30. aprīlī, no plkst. 8 līdz plkst. 16.

Biļetes

Pasažieriem, kuri ir iegādājušies biļetes darba dienām, "Rīgas satiksme" lūdz ievērot, ka 1. maijā biļetes, kas paredzētas darba dienām, nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Autostāvvietas

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme”, 1. maijā varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama - tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Tāpat "Rīgas satiksme" atgādina, ka no 1. maija līdz 30. septembrim darbojas maksas autostāvvieta Vecāķos (V zona). Maksa par maksas autostāvvietas lietošanu V zonas teritorijā ir 2 eiro par visu dienu. Trešdien, 1. maijā, to varēs izmantot bez maksas.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos "twitter”, "facebook”.