Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Motosezonas atklāšanas pasākuma dēļ tiks slēgta satiksme 11. novembra krastmalā

© Dmitrijs Šuļžics/F64 Photo Agency

Saistībā ar ikgadējo motosezonas atklāšanas pasākumu, kurā parasti pulcējas vairāki tūkstoši motociklistu, nedēļas nogalē vairākās vietās Rīgā tiks noteikti satiksmes ierobežojumi, kā arī tiks slēgta 11.novembra krastmala, informēja Rīgas domes pārstāve Aira Šmelde.

No 26.aprīļa plkst.8 līdz 27.aprīļa plkst.22 tiks aizliegts apstāties un stāvēt 11.novembra krastmalas labajā pusē, posmā un virzienā no Bīskapa gātes līdz Poļu gātei. Savukārt no 26.aprīļa plkst.20 līdz 27.aprīļa plkst.22 būs aizliegts apstāties un stāvēt 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

27.aprīlī no plkst.8 līdz plkst.22, 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai transportlīdzekļu satiksme būs slēgta.

Šajā dienā no plkst.13 līdz plkst.14 notiks motobraucēju parādes brauciens pa maršrutu - tirdzniecības centrs "Mols", tālāk pagrieziens pa kreisi uz Krasta ielu, pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trijādības ielu, Raņķa dambi, Balasta dambi, Vanšu tiltu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu, Eksporta ielu un 11.novembra krastmalu.

Satiksme tiks slēgta minētajā motobraucēju parādes brauciena maršrutā un maršrutu šķērsojošajās ielās.

Tostarp motobraucēju parādes brauciena laikā minētajā maršrutā sabiedrisko transportlīdzekļu satiksme tiks regulēta vai slēgta atbilstoši nepieciešamībai.