Dzeramais ūdens karstajā laikā visiem pieejams arī Rīgas sociālajos centros

Veselības aprūpes speciālisti uzsver, ka karstajā laikā nepieciešams dzert daudz šķidruma, lai izvairītos no karstuma radītajiem veselības traucējumiem.

Rīgas domes Labklājības departaments informē, ka iedzīvotājiem ir iespējams dabūt dzeramo ūdeni visos Rīgas Sociālā dienesta teritoriālajos centros, dienas centros pilngadīgajām personām un dienas centros bērniem, kā arī Rīgas patversmes dienas centrā bezpajumtniekiem un maznodrošinātajiem iedzīvotājiem Katoļu ielā 57.

Bezpajumtniekiem dzeramo ūdeni nodrošinās Rīgas patversmes mobilā brigāde, apsekojot bezpajumtnieku pulcēšanās vietas.

Informāciju par Rīgas Sociālā dienesta teritoriālo centru un dienas centru adresēm un darba laikiem var iegūt zvanot pa Rīgas domes Labklājības departamenta bezmaksas informatīvo tālruni 80005055 vai mājaslapā www.ld.riga.lv sadaļā "Rīgas Sociālais dienests".

Latvijā

Aizsardzības sistēmas un Nacionālo bruņoto spēku iekšienē, ārpus komunikācijas, ir daudz lietu, kuras vajag mainīt un būs jāmaina, komentējot secinājumus pēc Krievijas drona nokrišanas Latvijas teritorijā, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" sacīja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.