Rīdzinieki! Mainīta vieta, kur saņemt dzīvesvietas reģistrācijas pakalpojumus

© F64

No šodienas rīdzinieki saņemt izziņu par personas dzīvesvietu, apliecināt vēlētāja parakstu, kā arī deklarēt dzīvesvietu varēs Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā (APC) un tā nodaļās, informēja Rīgas domes pārstāve Aira Šmelde.

Iepriekš darbojošās Austrumu, Pārdaugavas un Ziemeļu iedzīvotāju reģistrācijas nodaļas reorganizētas, apvienojot tās vienā un pievienojot APC.

Šādu lēmumu pašvaldība pieņēmusi, lai iedzīvotājiem nodrošinātu pašvaldības pakalpojumu pieejamību un vienkāršotu klientu apkalpošanu.

Turpmāk pakalpojumu "Dzīvesvietas deklarēšana" varēs saņemt četrās APC apkalpošanas vietās - Iedzīvotāju dzīvesvietas deklarēšanas nodaļā, kas atrodas Dzirciema ielā 28, un Rīgas pilsētas Dzimtsarakstu nodaļās.

Arī Iedzīvotāju reģistra izziņas iedzīvotāji turpmāk varēs saņemt četrās Rīgas pilsētas Dzimtsarakstu nodaļās un Iedzīvotāju dzīvesvietas deklarēšanas nodaļā, kas atrodas Dzirciema ielā 28.

Savukārt apliecināt vēlētāja parakstu varēs tikai Dzirciema ielā 28 esošajā nodaļā.

Pakalpojumam "Personas deklarētās dzīvesvietas ziņu pārbaude un anulēšana" iesniegumus par savas vai citas personas deklarētās dzīvesvietas ziņu anulēšanu varēs iesniegt APC vai Mājokļu un vides departamentā.

No šodienas tiek slēgta Rīgas Ziemeļu iedzīvotāju dzīvesvietas reģistrācijas nodaļas klientu apkalpošanas vieta Rūpniecības ielā 21.

Svarīgākais