IKEA nākas atsaukt nekvalitatīvu preci; var atdot bez čeka uzrādīšanas

© Publicitātes foto

IKEA no tirdzniecības atsauc daļu GLIVARP galdu un aicina pircējus, kas ir iegādājušies minēto galdu, atdot to IKEA veikalā Rīgā un saņemt atlīdzību preces pilnas cenas apmērā vai samainīt to pret citu galdu. Atdodot preci, nav jāuzrāda pirkuma čeks.

No tirdzniecības tiek atsaukti tikai baltie matēta stikla GLIVARP galdi, kas ir bijuši pārdošanā kopš 2017. gada februāra. IKEA ir saņēmis sūdzības par to, ka galda izvelkamās daļas ir nestabilas, un tās var nokrist. IKEA ļoti nopietni izturas pret preču drošību - visas preces tiek pārbaudītas, lai tās atbilstu piemērojamiem standartiem un tiesību aktiem. Tāpēc, ņemot vērā pircēju sūdzības, drošības dēļ tika lemts atsaukt GLIVARP galdus no tirdzniecības visā pasaulē.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.