Šovakar Rīgā izveidojušies pamatīgi sastrēgumi

© Dāvis Ūlands/ F64 Photo Agency

Rīgā otrdienas vakarā izveidojušies ievērojami sastrēgumi, liecina mājaslapā "www.balticmaps.eu" pieejamā informācija.

Vairāku ielas posmu izbraukšanas laiks ir piecas minūtes, bet atsevišķos posmos pat deviņas minūtes. Vienlaikus, piemēram, Brīvības iela posmā no Lāčplēša līdz Matīsa ielai izbraucama 13 minūtēs ierasto divu minūšu vietā.

Grūti izbraucama ir arī Kalnciema iela, Kārļa Ulmaņa gatves un Graudu ielas posmi pie Vienības gatves.

Sastrēgumi izveidojušies gan atsevišķās vietās galvaspilsētas centrā, gan citviet Rīgā. Grūti izbraucama ir arī Kalnciema iela, Kārļa Ulmaņa gatves un Graudu ielas posmi pie Vienības gatves.

Aģentūra LETA novēroja, ka ceļu satiksmes negadījuma dēļ veidojas sastrēgumi uz Akmens tilta virzienā uz centru, turklāt avārija ietekme satiksmi arī Pārdaugavā.

Savukārt "www.balticmaps.eu" dati liecina, ka ievērojami sastrēgumi ir arī uz Vanšu un Salu tilta, bet satiksmei brīvāks ir Dienvidu tilts.

Latvijā

“Dzīvoju Latvijā jau vairāk nekā deviņus gadus,” teic rakstnieks, publicists un vēsturnieks Dmitrijs Savins, kura dzimtene ir Krievija, Aizbaikāls, pilsēta Čita. “Pirms tam nekad nebiju domājis, ka kļūšu par emigrantu. Bet mēs visi zinām, kāda ir situācija mūsdienu Krievijā. Tāpēc mana aizbraukšana bija loģisks rezultāts manam politiskajam darbam Krievijā. Man Krievijā bija tikai divi varianti: cietums vai emigrācija.” Intervija ar Dmitriju notiek latviski.

Svarīgākais