Ušakovs brauks uz Arhangeļsku

Aviokompānija "airBaltic" rīt, 3.jūlijā, atklāj tiešos lidojumus uz Krievijas pilsētu Arhangeļsku, un pirmajā reisā dosies arī Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC).

Par godu aviolīnijas atklāšanai Arhangeļsku apmeklēs Latvijas vēstnieks Krievijā Edgars Skuja. Uz Arhangeļsku dosies arī Latvijas tūrisma firmu pārstāvji, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Vizītes programmā plānota tikšanās ar Arhangeļskas apgabala gubernatoru, Arhangeļskas Tirdzniecības un rūpniecības palātas vadītājiem, tūrisma firmu pārstāvjiem.

"Šī ir vēl viena iespēja popularizēt Rīgu kā tūrisma galamērķi, kā arī veicināt lietišķus kontaktus ar Krievijas uzņēmējiem," norāda Ušakovs.

Ušakovs Rīgā atgriezīsies pirmdienas, 5.jūlija, vakarā. Pirmdien mēra pienākumus pildīs vicemērs Ainārs Šlesers (LPP/LC).

"airBaltic" lidojumus no Rīgas uz Arhangeļsku izpildīs divas reizes nedēļā pirmdienās un sestdienās, savukārt no Arhangeļskas uz Rīgu lidojumi tiks piedāvāti otrdienās un svētdienās.

Aviokompānija lidojumu izpildīs ar "Boeing 737" tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs divas stundas un 35 minūtes.

Vienvirziena biļetes cena būs no 56 latiem (79 eiro), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Patlaban Krievijā "airBaltic" piedāvā lidojumus uz un no Maskavas, Sanktpēterburgas, Kaļiņingradas, Pleskavas un Arhangeļskas.

No bāzes Rīgā "airBaltic" piedāvā lidojumus uz 80 pilsētām.

Svarīgākais