Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Imantas lielveikalā "Maxima" darbinieki mācās evakuēties

© Annija Meikšāne, F64 Photo Agency

Šodien, 31. oktobrī, Rīgā "Maxima Latvija" sadarbībā ar uzņēmumu "Kenyon International Emergency Services" organizē praktiskas mācības uzņēmuma darbiniekiem, turpinot darbu pie ārkārtas situāciju vadības sistēmas plāna izstrādes un ieviešanas Latvijā.

Apmācības notiks šobrīd rekonstrukcijā esošajā “Maxima XX” veikalā Kurzemes prospektā 141, kas ir slēgts pircējiem. Apmācības plānotas no 09:00 līdz 12:00. Saistībā ar notiekošajām apmācībām “Maxima Latvija” jau laicīgi informē arī tuvākās apkārtnes iedzīvotājus un atvainojas par sagādātajām neērtībām, ja tādas radīsies.

Šodien notiekošās praktiskās apmācības reaģēšanai ārkārtas situācijās ir nākamais solis mūsu ārkārtas situāciju vadības plāna izstrādē, ko kopā ar "Kenyon” uzsākām šī gada vasarā. Šī plāna izstrāde ir daļa no “Maxima” izaugsmes stratēģijas, kas ļaus nostiprināt uzņēmuma darbinieku un nozīmīgo trešo pušu rīcību ārkārtas situācijās. Uzsveram, ka šodien notiekošās aktivitātes ir mācības, tādēļ aicinām iedzīvotājus nesatraukties un būt saprotošiem. Vienlaikus atvainojamies ikvienam par sagādātajām neērtībām,” saka Jānis Vanags, "Maxima Latvija" valdes loceklis.

Lai pilnveidotu rīcību ārkārtas situācijās, "Maxima Latvija" šogad uzsāka sadarbību ar "Kenyon International Emergency Services", kas ir pasaules līderis ārkārtas situāciju vadībā, piedāvājot krīzes plānošanu pirms incidentiem, kā arī jau aktīvu palīdzību krīzes situācijas risināšanā pasaules vadošajiem uzņēmumiem. Sadarbības mērķis ir izveidot jaunu “Maxima Latvija” rīcības plānu ārkārtas situāciju vadībai.