Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Noskaidro, kur rallijkrosa sacensību laikā noteiksi satiksmes ierobežojumi

© Ādolfs Mārtiņš Krauklis / F64 Photo Agency

Saistībā ar FIA Pasaules rallijkrosa čempionāta posma “Neste World RX of Latvia” pasākumu Vecrīgā transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt 13.septembrī no plkst. 15.00 līdz plkst. 20.00 Rātslaukumā.

Tostarp 13. septembrī no plkst. 18.15 līdz plkst. 18.35 tiks ierobežota vai nepieciešamības gadījumā slēgta transportlīdzekļu un gājēju kustība Kaļķu ielā, posmā no Rātslaukuma līdz Aspazijas bulvārim, bet no plkst. 18.30 līdz plkst. 19.45 tiks ierobežota vai nepieciešamības gadījumā slēgta transportlīdzekļu satiksme līdz 5 minūtēm un gājēju kustība Aspazijas bulvāra un Kaļķu ielas krustojumā un Brīvības laukumā.

Savukārt no 14.septembra plkst. 9.00 līdz 16.septembra plkst. 22.00 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt:

• Biķernieku ielas kreisajā pusē posmā no Ieriķu ielas līdz Sergeja Eizenšteina ielai;

• Sergeja Eizenšteina ielā 50 metrus garā posmā pirms un pēc galvenās iebrauktuves Biķernieku kompleksās sporta bāzes teritorijā;

• Šmerļa ielas abās pusēs posmā no iebrauktuves Kinostudijā līdz Sergeja Eizenšteina ielai.

Tostarp no 15.septembra plkst. 7.00 līdz 16.septembra plkst. 20.00 tiks atļauts novietot transportlīdzekļus Ulbrokas ielas labajā pusē, posmā un virzienā no Biķernieku ielas līdz Dzelzavas ielai.