Rīgas centrā avarē ātrā palīdzība ar pacientu

Kalpaka un Kr. Valdemāra ielu krustojumā Rīgā piektdienas pēcpusdienā notikusi avārija - sadūrās ātrās palīdzības automašīna ar vieglo transportlīdzekli.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Rīgas reģiona brigādes automašīna veda uz slimnīcu pacientu.

Dienesta speciāliste Laura Bundule nra.lv pastāstīja, ka cietuši pieci cilvēki – abu automašīnu šoferi, divi mediķi un pacients, kas tika vests uz slimnīcu. Ātrā palīdzība braukusi ar ieslēgtām bākugunīm un ieslēgtu skaņas signālu. Visiem cietušajiem ir vieglas traumas - sasitumi, nobrāzumi un galvas smadzeņu satricinājums. Traumas guvis arī uz slimnīcu vestais pacients.

Uz notika vietu atsteigušās citas brigādes, pirmkārt, nogādājot slimnīcā pacientu. Kā nra.lv stāsta notikumu aculiecinieki, ātrā palīdzība pat apmetusi kūleni.

Pirms neilga laika Rīgas centrā notika traģisks nelaimes gadījums, kad ātrās palīdzības un mikroautobusa sadursmē gāja bojā ātrās palīdzības šoferis.

Notikušais vēl tiek izvērtēts.

Latvijā

Pirms nedēļas klajā nāca Latvijas Televīzijas raidījuma “de facto” sižeti par saraksti starp tagad Polijā apcietināto Krievijas juristu Anatoliju Bļinovu un, visticamāk, Leonīdu Ņevzļinu, Izraēlā mītošo miljardieri, kurš ir naftas kompānijas “Jukos” bijušais vadības pārstāvis.

Svarīgākais