Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Triatlona sacensību laikā Rīgā jārēķinās ar izmaiņām sabiedriskā transporta kustībā

© Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency

"Rīgas satiksme" informē, ka svētdien, 12.augustā saistībā ar Triatlona federācijas rīkotām sacensībām no sabiedriskā transporta kustības sākuma līdz aptuveni plkst. 17.00 tiks slēgta kustība Mūkusalas ielā no Bieķensalas ielas virzienā uz Akmens tiltu un pa nobrauktuvi no Akmens tilta uz Mūkusalas ielu līdz Akmeņu ielai, kā rezultātā tiks veiktas vairākas izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā.

10. maršruta autobusi - kursēs no Abrenes ielas pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Mūkusalas ielu un tālāk pa maršrutu. No Jaunmārupes kursēs pa maršrutu līdz Mūkusalas ielai, tālāk pa Mūkusalas ielu, Bieķensalas ielu, Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu un tālāk pa maršrutu.

23. maršruta autobusi - kursē no Abrenes ielas pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu un tālāk pa maršrutu. No Baložiem kursē pa maršrutu līdz Akmeņu ielai, tālāk pa Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu un tālāk pa maršrutu.

26. maršruta autobusi - kursē no Abrenes ielas pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Mūkusalas ielu un tālāk pa maršrutu. No Katlakalna kursē pa maršrutu līdz Jelgavas ielai, tālāk pa Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu un tālāk pa maršrutu.

27.maršruta trolejbusi - kursēs no Ziepniekkalna pa maršrutu līdz Jelgavas ielai, tālāk pa Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu un tālāk pa maršrutu līdz Stacijas laukumam. No Stacijas laukuma kursēs pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Mūkusalas ielu un tālāk pa maršrutu. No pieturvietas ‘Bieķensalas iela" līdz Stacijas laukumam un atpakaļ līdz pieturvietai "Kīleveina grāvis" (5.98 km) trolejbusi brauc ar dīzeļģeneratoru. Pieturvieta "Laivu iela", "Mūkusala", Kīleveina grāvis" virzienā uz Stacijas laukumu un pieturvieta "Nacionālā bibliotēka" Mūkusalas ielā abos virzienos slēgta.