Mūzikas festivāls "Rīgas ritmi" sāksies Stacijas laukumā

Šovasar mūzikas festivāls "Rīgas Ritmi 2010" savu desmit gadu jubilejas svētku koncertu virkni iesāks 30. jūnijā plkst.17. 00 "Origo" laukumā pie Rīgas dzelzceļu stacijas, kur uzstāsies Intars Busulis & CITY JAZZ BIG BAND feat.

Tā ir laba tradīcija, kas ir jau iesākusies ar bezmaksas koncertiem Rīgas sirdī - Vērmanes dārzā pagājušajā gadā. Arī šogad 2.un 3.jūlijā uz Vērmanes dārzu tiek aicināti visi lielie un mazie rīdzinieki!

Piektdien, 2.jūlijā plkst. 18:00 būs iespēja dzirdēt un redzēt Jelgavas bigbendu Raita Ašmaņa vadībā, Viktora Ritova grupu un lietuviešu un igauņu projektu Domas Aleksa & D’Orange feat. Sofia Rubina.

Savukārt 3.jūlijā plkst.11:00 Rīgas bērnu festivālā visi mazie rīdzinieki varēs dziedāt un dejot līdzi pašiem mazākajiem mūzikas festivāla RIGAS RITMI māksliniekiem, kā arī gaidāmi daudz pārsteigumi un kārumi no "RIMI" Rimantiem - Lāzeracs un Svītrkoda.

Savukārt plkst. 18:00 uzstāsies Lietuvas labākā džeza grupa Dainiusa Pulauskas vadībā, Latvijas mākslinieki Zimbabw un City Jazz Big Band feat. Aisha Kārļa Vanaga vadībā.

Latvijā

Latvijā, no 1. jūlija stājušies spēkā grozījumi Dabas resursu nodokļa likumā, paredzot, ka par vienu kilogramu tirgū laisto tekstilizstrādājumu turpmāk piemēros dabas resursu nodokli (DRN) 0,5 eiro apmērā.

Svarīgākais