Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Vecmīlgrāvī nebūs karstā ūdens

© F64 Photo Agency

Saistībā ar AS „Rīgas siltums” veikto siltumtīklu hidraulisko pārbaudi Vecmīlgrāvī, tiks pārtraukta karstā ūdens pakalpojuma piegāde no 17. jūlija pulksten 18:00, līdz 18. jūlija pulksten 24:00, informē portāls "riga.lv".

Siltumtīklu hidrauliskās pārbaudes ir nepieciešamas, lai pārliecinātos par siltumtīklu drošību un savlaicīgi atklātu defektus, samazinot risku iedzīvotājiem ziemas mēnešos palikt bez karstā ūdens un apkures.

AS “Rīgas siltums” lūdz ēku īpašniekus un ēku apsaimniekotājus nodrošināt drošu siltumapgādes sistēmu atslēgumu no AS “Rīgas siltums” siltumtīkliem.

Lai siltumtīklos radušos bojājumu gadījumā vidē neizplūstu karsts siltumnesējs, pirms hidrauliskās pārbaudes tas tiek atdzesēts zem +45°C.

Pārbaudes laikā maģistrālie siltumtīkli ir paaugstinātas bīstamības objekti - siltumnesēja spiediens tajos sasniedz 16 atmosfēras.

AS “Rīgas siltums” lūdz iedzīvotājus nekavējoties ziņot par hidrauliskās pārbaudes laikā novērotajām zaļganas krāsas ūdens noplūdēm siltumtīklos pa diennakts bezmaksas Klientu palīdzības dienesta tālruni 80 0000 90.