Izbraukšana no Juglas nedēļas nogalē būs apgrūtināta

No šodienas plkst. 23 līdz svētdienas pusnaktij Juglā, Brīvības gatves posmā no transportlīdzekļu apgriešanās vietas līdz tiltam pār Juglas ezera kanālu, kreisās braukšanas joslas abos virzienos būs sašaurinātas.

Līdz ar to kravas transportlīdzekļu vadītāji ir aicināti izmantot labās malējās braukšanas joslas. Kopumā satiksme tiks organizēta pa četrām braukšanas joslām, aģentūru LETA informēja ceļu būves uzņēmuma AS "A.C.B." konsultante Liene Krīvena.

Pēc viņas teiktā, šīs satiksmes organizācijas izmaiņas nepieciešamas, lai varētu veikt lietus ūdens kanalizācijas sistēmas izbūves darbus.

Par sašaurinātajām joslām satiksmes dalībnieki tiks informēti arī ar ceļa zīmju palīdzību.

Savukārt pirmdien, 14.jūnijā, no plkst.10 līdz 18 Brīvības gatves posmā no transportlīdzekļu apgriešanās vietas līdz tiltam pār Juglas ezera kanālu virzienā uz Rīgas centru satiksmei būs atvērta tikai viena braukšanas josla, lai veiktu Brīvības gatves brauktuves asfaltēšanas darbus.

Virzienā no Rīgas uz Berģiem satiksmei joprojām būs atvērtas divas braukšanas joslas.

Ceļu būves uzņēmums "A.C.B." iesaka autovadītājiem apbraukt Brīvības gatvi pa Rīgas apvedceļu un tālāk izmantot Biķernieku ielu vai apbraukt to pa Jaunciema gatvi.

Ceļu būves kompānija "A.C.B.", kas veic Brīvības gatves rekonstrukcijas darbus Juglā, pateicas ceļu satiksmes dalībniekiem par sapratni un pacietību un aicina arī turpmāk būt uzmanīgiem un sekot gan ceļazīmēm, gan ielu marķējumam.

Kā ziņots, pēc Rīgas domes Satiksmes departamenta pasūtījuma tiek paplašināta Brīvības gatve no tilta pār Juglas ezera kanālu Berģu virzienā.

Patlaban šis ir pēdējais posms Brīvības gatvē, kur ir divas braukšanas joslas katrā virzienā. Rekonstrukcijas laikā tā tiek paplašināta, izbūvējot trīs braukšanas joslas katrā virzienā. Saskaņā ar līgumu būvdarbus paredzēts pabeigt šā gada jūlijā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.