Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Par sausām zeķēm un grandiozām emocijām!

© Imants Urtāns

Arī šovasar, kā jau pēdējos gados ierasts, siltas dienas strauji nomaina aukstas un lietainas. Drēbes slapjas, dzīvoklī drēgns!

Nesalstiet un, kad nepieciešams, pieslēdziet apkuri! Šobrīd visās Rīgas ēkās, kas pieslēgtas centralizētās siltumapgādes sistēmai, ir moderni automatizēti siltummezgli, kas nodrošina, ka, āra gaisa temperatūrai pazeminoties, apkure automātiski pieslēdzas, bet, āra gaisa temperatūrai paaugstinoties, apkure automātiski atslēdzas. Tādējādi, neatkarīgi no laika apstākļiem, ēkā tiek nodrošināta komfortabla temperatūra.

Iedzīvotājiem vienmēr ir svarīgs jautājums par izmaksu taupīšanu un viņi nereti jautā: ja vasarā būs vien dažas aukstas un lietainas dienas, tad vai būs jāmaksā tikai par šajās atsevišķajās dienās patērēto siltumu, vai arī rēķins būs tikpat liels kā apkures sezonas laikā?

"RĪGAS SILTUMS" norāda - automatizētie siltummezgli nodrošina to, ka siltumenerģija tiek izmantota racionāli, ēkas siltumskaitītājs uzskaita tikai faktiski patērēto siltumu un tikai par to tiek piestādīts rēķins.

Īpaši aktuāli tas ir arī šobrīd, Dziesmu un deju svētku dalībniekiem un apmeklētājiem. Lai būtu iespēja izžāvēt tērpus un sasildīties pēc ārā pavadītiem ilgiem mēģinājumiem un koncertiem, AS “RĪGAS SILTUMS” iespēju pieslēgt apkuri nodrošina pastāvīgi. Par apkures pieslēgšanu ēkas atbildīgajai personai jāinformē AS “RĪGAS SILTUMS”, nosūtot e-pastu uz siltums@rs.lv.