Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Uzzini, kad un kur svētku laikā Rīgā satiksmes ierobežojumi būs vislielākie

© Foto: Evija TRIFĀNOVA, Latvijas Nacionālā kultūras centra arhīv

Dziesmu un deju svētku galveno pasākumu laikā Rīgā noteikti satiksmes ierobežojumi. Rīdzinieki zina, ka pārvietošanās pa pilsētu noteikti būs apgrūtināta, bet – kad un kur? Būtiskākie satiksmes ierobežojumi ir Mežaparkā un Daugavas stadiona apkaimē.

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no 7. jūlija līdz 9. jūlijam slēgs satiksmi Ostas prospektā, izņemot izbraukšanu no Mežaparka teritorijas. Mežaparkā ģenerālmēģinājuma un koncerta laikā 7. jūlijā un 8. jūlijā transportlīdzekļu satiksme uz laiku var tikt slēgta Ezermalas ielā, posmā no Meža prospekta līdz Stokholmas ielai (izņemot sabiedrisko transportu un vietējo iedzīvotāju transportlīdzekļus); Meža prospektā, posmā no Ezermalas ielas līdz Inčukalna ielai (izņemot sabiedrisko transportu); Kokneses prospektā, posmā no Siguldas prospekta līdz Meža prospektam (izņemot sabiedrisko transportu).

Šonedēļ vairākas dienas vakaros - 5. jūlijā no plkst. 20 līdz ģenerālmēģinājuma beigām, 6. jūlijā no plkst. 20 līdz koncerta beigām un 7. jūlijā no plkst. 20 līdz koncerta beigām - tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme Augšielā, Stadiona ielā, Jāņa Asara ielā, posmā no Ata ielas līdz Pērnavas ielai.

No 3. jūlija plkst. 20 līdz 8. jūlija plkst. 6 ierobežojumi noteikti trolejbusu apgriešanās lokā Jāņa Asara ielas un Pērnavas ielas krustojumā, bet no 5. jūlija plkst. 7 līdz 9. jūlija plkst. 7 apstāties un stāvēt liegts vairākos posmos Meža prospektā, Kokneses prospektā, Viestura prospektā, Ostas prospektā, Siguldas prospektā, Ezermalas ielā, Gatartas ielā, Bergenas ielā, Mātera ielā, Ernsta Bergmaņa ielā un jaunajā ceļā uz Mežaparku no Viestura prospekta puses, kā arī piebraucamajā ceļā pie Zooloģiskā dārza ieejas.

Dziesmu un deju svētku laikā satiksmes ierobežojumi noteikti arī Pērses ielā, posmā no Marijas ielas līdz iebrauktuvei autostāvvietā; Bruņinieku ielas labajā pusē, posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Brīvības ielai; Noliktavas ielas labajā pusē no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Muitas ielai; Krasta ielas stāvlaukumā pie Salu tilta; Kronvalda bulvārī, posmā no Citadeles ielas līdz Muitas ielai; Stabu ielā, posmā no ēkas Stabu ielā 60 līdz ēkai Stabu ielā 72; Tomsona ielā, no Mālpils ielas līdz Alojas ielai un 150 metru garā posmā no Alojas ielas virzienā uz Jāņa Daliņa ielu; ielas posmā no Maskavas ielas līdz skolai Maskavas ielā 273; Matīsa ielas labajā pusē no ēkas 51/53 līdz Aleksandra Čaka ielai; Skrindu ielā pie ēkas Skrindu ielā 1; Laimdotas ielā pie ēkas Aizkraukles ielā 14; Aspazijas bulvāra labajā pusē, posmā no Radio ielas līdz Krišjāņa Barona ielai; Kalnciema ielas kreisajā pusē, posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Daugavgrīvas ielai; Artilērijas ielas labajā pusē, posmā no Aleksandra Čaka ielas līdz Krāsotāju ielai; Sporta ielas kreisajā pusē, posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Vesetas ielai; Viļānu ielā, posmā no Kalna ielas līdz Ludzas ielai; Prūšu ielā, posmā ēkas Prūšu ielā 24 K2 līdz Malnavas ielai; Ikšķiles ielā pie ēkas Ikšķiles ielā 13; Raunas ielā, posmā no Burtnieku ielas līdz iebrauktuvei pie ēkas Burtnieku ielā 34; Ilūkstes ielā pie ēkas Ilūkstes ielā 10 un piebrauktuvē pie ēkas Ilūkstes ielā 10; Purvciema ielā, piebraucamajā ceļā un stāvlaukumā pie ēkas Nīcgales ielā 22; Ilūkstes ielā, piebraucamajā ceļa un stāvlaukumā pie ēkas Ilūkstes ielā 101 k1; Vaidavas ielas kreisajā pusē, posmā no Dzelzavas ielas līdz Ieriķu ielai; Lielvārdes ielā pie ēkas Andromedas gatvē 11; Augusta Dombrovska ielā, posmā no Baltāsbaznīcas ielas līdz Mērnieku ielai; Detlava Brantkalna ielā, posmā no Ilūkstes ielas līdz ēkai Detlava Brantkalna ielā 5.