Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Nedēļas nogalē būs izmaiņas 24.maršruta autobusa kustībā

© f64

„Rīgas satiksme” informē, ka saistībā ar Skanstes ielas skrituļošanas nakts braucienu, sestdien, 16.jūnijā no plkst. 20.00 virzienā no centra un no plkst. 22.00 virzienā uz centru tiks veiktas izmaiņas 24.maršruta autobusu kustībā.

24. maršruta autobusi - kursēs virzienā no Abrenes ielas pa maršrutu līdz P.Brieža ielai, tālāk pa P.Brieža ielu, Ganību dambi, Tilta ielu un tālāk pa maršrutu. Virzienā no Mangaļsalas kursē pa maršrutu līdz Tilta ielai, tālāk pa Tilta ielu, Ganību dambi, P.Brieža ielu un tālāk pa maršrutu. Apvedceļa laikā slēgtas pieturvietas «Sporta iela», «Arēna Rīga», «Upes iela». 24.maršruta autobusi Ganību dambī pieturēs 2.maršruta autobusa pieturvietās. Pirmais reiss pa apvedceļu plkst. 20.14 no Abrenes ielas, no Mangaļsalas plkst. 21.27.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.