Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Remontdarbu dēļ uz laiku slēgs Rīgas 10.pasta nodaļu

© f64

2018.gada 20.jūnijā tiek sākta Rīgas 10.pasta nodaļas rekonstrukcija Elizabetes ielā 41/43, apmeklētājiem to jaunā vizuālajā veidolā plānojot atvērt 16.augustā. Modernizācija paredzēta ne tikai nodaļas interjerā - šī būs pirmā jaunas koncepcijas Latvijas Pasta pakalpojumu sniegšanas vieta gan no servisa, gan preču un pakalpojumu pārdošanas viedokļa. Nodaļas rekonstrukcijas laikā klientiem sūtījumu izsniegšana tiks nodrošināta pasta centrā Sakta Brīvības bulvārī 32, bet citus pasta pakalpojumus iespējams saņemt vēl divās citās tuvākajās nodaļās.

Rīgas 10.pasta nodaļa Elizabetes ielā 41/43, ņemot vērā tās atrašanās vietu un telpu izvietojumu, izvēlēta par pirmo jaunas koncepcijas Latvijas Pasta nodaļu, plānojot nodrošinot augstas kvalitātes standartus gan klientu apkalpošanā, gan preču un pakalpojumu pārdošanā. Nodaļas kolektīvs tiks veidots no jauna, izsludinot darbinieku atlasi un pretendentiem izvirzot augstas prasības kā klientu apkalpošanas, tā svešvalodu zināšanu jomā.

Pēc rekonstrukcijas klientu apkalpošana Rīgas 10.pasta nodaļā tiks organizēta apmeklētājiem draudzīgāk un elastīgāk: pakalpojumi tiks sniegti no līdzšinējās pasta nodaļas atšķirīgā veidā - klienti tiks apkalpoti pie īpaša stāvgalda, nodrošinot ciešāku saskarsmi ar klientu.

Rīgas 10.pasta nodaļa rekonstrukcijas rezultātā plānoti būtiski jauninājumi arī mazumtirdzniecības preču pārdošanā - klientu zālē tiks izvietoti atvērtā tipa stendi ar īpaši izvēlētu preču sortimentu, kas būs apskatei brīvi pieejams ikvienam klientam, lai katrs maksimāli ērti varētu izvēlēties sev nepieciešamās preces.

Nodaļas rekonstrukcijas laikā līdz 15.augustam klientiem sūtījumu izsniegšana un citi pakalpojumi katru darbdienu no plkst. 7.30 līdz 19, bet sestdienās no plkst. 9 līdz 15 tiks nodrošināta pasta centrā Sakta Brīvības bulvārī 32. Citus pasta pakalpojumus būs iespējams saņemt arī divās citās tuvākās apkārtnes pasta nodaļās: Rīgas 50.pasta nodaļā Stacijas laukumā 2, tirdzniecības centrā Origo, un Rīgas 45.pasta nodaļā Alūksnes ielā 5.

Klienti, kas dzīvo Rīgas 10.pasta nodaļas teritorijā, par īslaicīgajām pasta pakalpojumu sniegšanas izmaiņām nodaļas rekonstrukcijas periodā tiks informēti ar īpašiem paziņojumiem pastkastītēs.

Savus klientus Rīgas 10.pasta nodaļa atkal gaidīs 16.augustā jau kā jaunas koncepcijas pasta pakalpojumu sniegšanas vieta. Pie nodaļas ir atklāta arī Latvijā vienīgā velonovietne, kas izvietota uz ielas braucamās daļas, neaizņemot gājējiem paredzēto teritoriju un divu automašīnu vietā ļaujot novietot desmit divriteņus.

Latvijas Pasts jau divus gadus aktīvi veido klientiem labvēlīgāku vidi pasta nodaļās - piemēram, jaunajiem vecākiem draudzīgas pasta nodaļas, īpaša dizaina drošas velonovietnes, daudzfunkcionāla klientu plūsmas vadības sistēma, kas pakalpojumiem pasta nodaļās ļauj pieteikties arī attālināti, izmantojot Latvijas Pasta mobilo lietotni viedtālrunī.