RĪGĀ. Remontu laikā satiksme būs lēnāka

© F64

Ielu remonti uzņem apgriezienus, un ne tikai autovadītājiem, bet arī sabiedriskā transporta pasažieriem ir jāizvērtē, kā labāk nokļūt vēlamajā galamērķī.

Līdz 31. augustam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Merķeļa ielā, kur uzsākta ielas seguma nomaiņa. Līdz ar to šajā un citās ielās ir mainīti apstāšanās nosacījumi un var tikt pārceltas pieturvietas. Merķeļa ielā pašlaik ir liegts apstāties un stāvēt posmā no Arhitektu ielas līdz Brīvības bulvārim.

Merķeļa ielas turpinājumā - Kalpaka bulvārī - ielas seguma atjaunošanas laikā posmā no Brīvības bulvāra līdz Krišjāņa Valdemāra ielai būs ierobežota satiksme līdz 29. jūnijam un no 10. jūlija līdz 12. augustam.

Pilsētas centrā uz īsu laika periodu no 4. jūnija līdz 9. jūnijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Brīvības ielas un Bruņinieku ielas krustojumā. Tur tiek izbūvēts ūdensvads.

Ārpus centra ar ierobežojumiem joprojām jārēķinās gājējiem un braucējiem pie daudzfunkcionālā centra Akropole - līdz 15. jūnijam ir ierobežojumi gājējiem Salaspils ielā, posmā no Slāvu ielas līdz sabiedriskā transporta pieturvietai Ķengarags. Līdz 15. jūlijam tiek pārbūvēta kanalizācija Elijas ielā, posmā no Turgeņeva ielas līdz Dzirnavu ielai. Tāpēc tur ir ierobežota transportlīdzekļu satiksme. Pārdaugavā turpinās tramvaja sliežu rekonstrukcija, līdz 17. jūnijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Jūrmalas gatves un Slokas ielas krustojumā, bet līdz 29. jūnijam ir slēgta gājēju un velosipēdu satiksme Zārdu ielas veloceliņā, posmā no Imantas 6. līnijas līdz Imantas 3. līnijai.

Latvijā

Kādēļ valsts pārvaldē nav vēlams attālinātais darbs; kā Valsts kancelejas direktors plāno organizēt kandidātu atlasi augstajiem amatiem; vai garā, sarežģītā kandidātu atlases procedūra nav piesegs, lai izvairītos no atbildības; par nejēdzīgo aizraušanos ar dokumentu slepenošanu un valsts pārvaldes spēju un nespēju komunicēt ar sabiedrību – intervijas turpinājums ar Valsts kancelejas direktoru Raivi Kronbergu.

Svarīgākais