Vecāķos atrod pazudušu četrus gadus vecu bērnu

© Rīgas pašvaldības policija

Vakar Vecāķu peldvietā pazudusi četrus gadus veca meitenīte, un likumsargiem dažu minūšu laikā bērnu izdevies atrast, pavēstīja Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Lāsma Zemene.

Meitenīte salīdzinoši īsā laikā bija nogājusi 300 metrus Kalngales virzienā.

Neilgi pēc plkst.16 pie RPR glābējiem vērsās kāda sieviete, kurai atpūtas laikā pazudusi meita. Taču aptuveni pēc minūtes saņemta informācija no kādas atpūtnieces, kura Vecāķu peldvietā pamanījusi četrus gadus vecu meitenīti bez pieaugušo uzraudzības. Bērna apraksts atbilda mātes sniegtajam aprakstam.

Glābējs ar policijas operatīvo kvadriciklu devās pie ziņotājas un bērns nogādāts glābšanas stacijā, kur māte savu bērnu atpazina. Meitenīte salīdzinoši īsā laikā bija nogājusi 300 metrus Kalngales virzienā.

Ar bērna māti veiktas preventīva rakstura pārrunas par bērna rūpīgāku pieskatīšanu.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais