Imantā kails zviedrs sauļojies un veicis netiklas darbības

© Rīgas pašvaldības policija

26. maijā neilgi pēc pulksten 14.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu vīrieti Imantā, kurš kails sauļojoties nomaļā pļavā pašapmierinājies. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas autopatruļa.

Pārrunu laikā noskaidrots, ka vīrietis ir Zviedrijas pilsonis. Vīrietis pēc policisti lūguma apģērbās un tika aizturēts.

Policisti, ierodoties norādītajā pļavā, pamanīja vairākus atpūtniekus, tostarp kādu jaunu sievieti ar mazu bērnu. Sieviete piesteidzās pie policistiem un norādīja uz kailo atpūtnieku. Ziņotāja skaidroja, ka neilgi pirms policijas ierašanās viņš pašapmierinājies. Izsaucēja pārkāpumu bija nofilmējusi, lai uzrādītu policijai.

Kārtības sargi devās pie pārkāpēja, kurš tajā brīdī kails sauļojās. Pārrunu laikā noskaidrots, ka vīrietis ir Zviedrijas pilsonis. Vīrietis pēc policisti lūguma apģērbās un tika aizturēts.

Uz notikuma vietu izsaukta Valsts policija, kurā pašlaik par vīrieša izdarībām uzsākta administratīvā lietvedība.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais