Rīgas velomaratona laikā būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

Rīgas velomaratona laikā šodien no plkst.10 līdz 15 būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldībā.

5.maršruta autobusi no galapunkta "Abrenes iela" kursēs pa maršrutu līdz Gaiļezera ielai, tālāk pa Gaiļezera ielu, Hipokrāta ielu un tālāk pa maršrutu, bet no galapunkta "Mežciems" kursēs pa Hipokrāta ielu, tālāk pa Gaiļezera ielu, S.Eizenšteina ielu un tālāk pa maršrutu.

15.maršruta autobusi no galapunkta "Dārziņi" kursēs pa maršrutu līdz S.Eizenšteina ielai, tālāk pa S.Eizenšteina ielu, Gaiļezera ielu, Hipokrāta ielu, Biķernieku ielu, Juglas ielu un tālāk pa maršrutu, bet no galapunkta "Jugla 3" kursēs pa Juglas ielu, Biķernieku ielu, Hipokrāta ielu, Gaiļezera ielu, S.Eizenšteina ielu, Biķernieku ielu un tālāk pa maršrutu.

21.maršruta autobusi no galapunkta "Imanta 5" kursēs pa maršrutu līdz Lielvārdes ielai, tālāk pa Lielvārdes ielu, Biķernieku ielu, S.Eizenšteina ielu, Gaiļezera ielu, Hipokrāta ielu, Biķernieku ielu un tālāk pa maršrutu, bet no galapunkta "Jugla 3" kursēs pa maršrutu līdz Hipokrāta ielai, tālāk pa Hipokrāta ielu, Gaiļezera ielu, S.Eizenšteina ielu, Biķernieku ielu, Lielvārdes ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu.

Svarīgākais