Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Uz laiku slēdz populāro "Lido" ēstuvi "Vērmanītis"

© F64

Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums "Lido" šogad plāno ieguldīt 700 000 līdz 800 000 eiro bistro "Vērmanītis" rekonstrukcijā, pastāstīja kompānijas lielākais īpašnieks un padomes priekšsēdētājs Gunārs Ķirsons.

"Nākamnedēļ uz mēnesi, pusotru slēgsim "Vērmanīti", lai atvērtu to pirms Dziesmu svētkiem un apmeklētājiem būtu pieejama ātrāka, efektīvāka apkalpošana un būtu skaistāk," teica Ķirsons.

Viņš arī atzina, ka pagaidām šajā gadā nav plānots atvērt jaunas "Lido" ēdināšanas iestādes. Savukārt uz jautājumu, vai šogad varētu tikt slēgts kāds no "Lido" restorāniem, Ķirsons atturējās atbildēt, iekams nav aizvadīta valdes un padomes sēde, kas plānota piektdien, 11.maijā, kurā varētu tikt pieņemti kādi lēmumi šajā kontekstā.

Tāpat Ķirsons pastāstīja, ka "Lido" šogad pārskata cenu politiku, lai ēdināšanas iestāžu apmeklētājiem būtu pieejami ēdieni par zemākām cenām. "Strādājam pie jaunas, efektīvākas sistēmas, lai cilvēkiem varētu pārdot produkciju lētāk. Strādājam arī pie kvalitātes paaugstināšanas," viņš teica, piebilstot, ka visu šo pasākumu rezultātā uzņēmums plāno piesaistīt vairāk apmeklētāju.

Pēc kompānijas pārstāvju iepriekš vēstītā, "Lido" grupas kopējais apgrozījums pērn sasniedza gandrīz 58 miljonus eiro, kas ir pieaugums salīdzinājumā ar 2016.gadu, kad "Lido" grupas apgrozījums bija 45 miljoni eiro.

Uzņēmums dibināts 1991.gadā, un tā pamatkapitāls ir 992 428 eiro. Pēc kompānijā vēstītā, "Lido" kapitālā Ķirsonam pieder apmēram 75% akciju.