Ceļu satiksmes negadījumā cieš autobusa pasažiere; aicina atsaukties aculieciniekus

© F64

2017.gada 24.jūlijā ap pulksten 15.00 Rīgā, pie Brīvības gatves un Lāčplēša ielas krustojuma, 3.maršruta autobuss bija spiests strauji bremzēt, jo tā priekšā strauji pārkārtojās kāda BMW markas automašīna.

Bremzēšanas rezultātā, autobusa salonā nokrita kāda pasažiere - sieviete, kura krītot guva miesas bojājumus un pēcāk tika nogādāta medicīnas iestādē.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuriem 67086980, 27022029 vai 110.

Latvijā

Biznesa augstskolas Turība rektore, profesore, Latvijas valsts meži padomes priekšsēdētāja un LTRK padomes locekle Zane Driņķe rīkoja nozares un publiskās pārvaldes pārstāvju nākotnēšanas pēcpusdienu, iedibinot tradīciju pulcēt vienkopus biznesa un publiskās pārvaldes intelektuāļus, dizainēt nākotni. Divu stundu garumā tika meklētas konkrētas atbildes uz tādiem jautājumiem, kā piemēram, kāds ir Latvijas uzņēmumu eksporta potenciāls šobrīd, inovāciju ieviešanu ražošanā, tehnoloģiju un biotehnoloģiju jomās, uz ko Latvijas publiskās pārvaldes nākotnei jau no rītdienas jābūt orientētai, valsts tēls un komunikācija nākotnē.