Rīgā bezbiļetnieks draud ar pistoli kontrolieriem un piečurā policijas auto

Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki vakar Valsts policijā nogādāja bezbiļetnieku, kurš, būdams reibuma stāvoklī, ar ieroci draudēja kontrolieriem un nokārtoja dabiskās vajadzības policijas operatīvajā transportā.

Rīgas Pašvaldības policijas Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes darbinieki 13.maijā pulksten 16.00 saņēma informāciju par konfliktsituāciju kontrolieru un kāda bezbiļetnieka starpā 3.maršruta tramvajā, nra.lv informēja Rīgas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane.

Kā skaidroja kontrolieri, vīrietis, kurš kategoriski atteicās maksāt sodu par braukšanu bez biļetes, tika izsēdināts no sabiedriskā transporta. Būdams reibuma stāvoklī, vīrietis kontrolieriem draudēja ar ieroča pielietošanu, rādot zem jakas ieroču makstī ievietotu ieroci.

Policijas darbinieku ierašanās brīdī draudu izteikšana turpinājās un policijas darbiniekiem pārmeklējot agresīvo vīrieti, pie viņa tika atrasta gāzes pistole.

Notikuma vietā aizturētajam sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanu bez biļetes, kā arī - par dabisko vajadzību nokārtošanu policijas operatīvajā transporta līdzeklī, - sastādīts protokols par sīko huligānismu, pēc kā vīrietis nogādāts Valsts policijas Latgales iecirknī.

Svarīgākais